Startpagina
~

Laatste update:
In juli 2011 ben ik ruim 3 weken met mijn auto op vakantie geweest naar Zweden en Noorwegen. Ik heb daar een rondrit gemaakt langs allerlei mooie locaties. Mijn belevenissen de bijhorende foto's kun je op de Vakantie 2011 pagina bekijken. Al met al was het een van m'n mooiste zomervakanties.

De vorige updates op RobLigtenberg.nl.
7 september 20114 april 2011
27 september 2010


23 juni 2010


2 juni 2010
-=--=-
-=-


-=-


-=-
Op 26 juni heb ik een prachtige dag gehad op het circuit van Zandvoort tijdens Italia a Zandvoort. Ik onder andere met mijn eigen Abarth een half uur op het circuit gereden. Een geweldige ervaring! Op de Italia a Zandvoort pagina zie je alle foto's van deze dag.

Een half jaar geleden heb ik het al aangekondigd, maar nu is het dan toch echt zo ver: een reisverslag en foto's van mijn reis door ScandinaviŽ staan online op de Vakantie 2010 pagina. Inmiddels heb ik alweer plannen voor de aanstaande zomervakantie. Die gaat zeer waarschijnlijk weer naar het hoge noorden. Alleen niet weer zů ver!

Het nieuwe Star One album 'Victims of the modern age' is aan de A. A. Lucassen pagina toegevoegd. De foto's van mijn zomervakantie in ScandinaviŽ verschijnen z.s.m. online.

Een mooie selectie foto's van verschillende locaties en een compleet verslag van de reis naar ItaliŽ zijn toegevoegd aan de Mille Miglia 2010 pagina.

Aan de Muziek pagina en de Muzieklijst pagina zijn 12 nieuwe albums toegevoegd (o.a. Iona, Panic Room en Parade). Op de Mille Miglia 2010 pagina staan vijf video's welke ik tijdens dit schitterende evenement in ItaliŽ heb gemaakt.De laatste update was op 15 april 2012.
Bekijk ook eens de Oude updates van RobLigtenberg.nl.