Startpagina:: A. A. Lucassen ::Live in the real worldVerhaal, artiesten & illustraties
~
Live in the real world.
Menu.
Verhaal, artiesten & illustraties.
Info:
Info:

1:
2:
3:
4:
5:
6:
7:
8:
9:
10:
11:

12:
13:
14:
15:
16:
17:
18:
19:

Verhaal, artiesten & illustraties
Concertagenda
CD 1
Intro
Spellbound
Passion
Waracle
Wherever you are
Computer eyes
Calliopeia
Valley of the queens
Haunted
The charm of the seer
Deceiver / Songs of the ocean
CD 2
Day one: Vigil
Day three: Pain
Nostalgia
Out in the real world
The castle hall
Into the black hole
When the levee breaks
Day eleven: Love

Verhaal:

Tijdens de totstandkoming van het album 'Embrace the storm' in 2005, was al bekend dat Stream of Passion een heuse band zou worden die ook zou gaan optreden. Dit is dan ook veelvuldig gebeurd, met grote successen en altijd volle zalen. Tijdens de eerste tour door Europa, de 'Embrace the storm Tour 2006' is in 'Lucky & Co' te Rijssen de hele show opge- nomen, met een mogelijke uitgave van een DVD als gevolg.
Deze DVD is er uiteindelijk ook gekomen, en bevat een prach- tige registratie van de show. Stream of Passion speelde naast eigen nummers ook een paar nummers van Ayreon. Tijdens deze eerste tour was onze oude bekende Damian Wilson de support-act en speciale gast van Stream of Passion, want Damian zong tijdens het concert van Stream of Passion mee op de Ayreon nummers. Evenals met de DVD voor Star One, is ook deze DVD gemaakt door het bedrijf D'iMages. De DVD bevat naast de complete show een divers aantal leuke ex- traatjes. Al met al meer dan 140 minuten aan materiaal!

Artiesten:
Alejandro MillŠn (Keyboard en zang)
Arjen Lucassen (Gitaar en zang)
Damian Wilson (Zang)
Davy Mickers (Drums)
Diana Bovio (Achtergrondzang)
Johan van Stratum (Basgitaar)
Lori Linstruth (Gitaar)
Marcela Bovio (Zang en viool)

Illustraties:

D'iMages (DVD-menu)
Mattias Norťn (Boekje)

Van 'Live in the real world' bestaan twee versies. De reguliere versie bevat enkel de twee CD's. Daarnaast is er een package met enkel een DVD van het concert. Beide versies bevatten de complete concertregistratie van 17 februari 2006 in 'Lucky & Co' te Rijssen (op de DVD beschikbaar als 2.0 en als 5.1 surround sound). De DVD bevat daarnaast nog een 'Behind the scenes', een fotogallerij, de officiŽle videoclip van het nummer 'Out in the real world' (opgenomen te Chimay, Bel- giŽ), een 'Making of...' van diezelfde videoclip en een dagboek van de eerste tour van Stream of Passion.