Startpagina:: A. A. Lucassen ::Out in the real worldVerhaal, artiesten & illustraties
~
Out in the real world.




Menu.
Verhaal, artiesten & illustraties.
Info:
1:
2:
3:
4:

Verhaal, artiesten & illustraties
Out in the real world
Computer eyes
Pain
When the levee breaks

Verhaal:



































De nieuwste single van Stream of Passion is een logisch vervolg op het succesvolle debuutalbum en de grandioze tour door Europa. De single staat in het teken van 2 dingen: namelijk het schitterende nummer 'Out in the real world' en Diana Bovio, het zusje van Marcela.
Het nummer 'Out in the real world' is een single- en radio-versie van het gelijknamige nummer dat op het album 'Embrace the storm' is te vinden. Voor dit nummer is een mooie gotische videoclip opgenomen in een barok theater in het Zuid-Belgische Chimay. De clip is geregeld op populaire Tv-zenders in Nederland te bekijken en kreeg veel positieve reacties. Het heeft zelfs voor een week de status 'Superclip' gehad op TMF. Ook in de hitlijsten doet deze single het goed. Het kwam maar liefst binnen op plaats 76 in de Nederlandse Single Top 100.
De 'Embrace the storm Tour 2006' liet ons allen kennismaken met het zusje van de Mexicaanse Marcela Bovio. De reacties waren overweldigend en mochten niet ongehoord blijven. Op deze single zingt Diana samen met Marcela op de nummers 'Computer eyes', 'Pain' en 'When the levee breaks'.
Het nummer 'Computer eyes' is een Stream of Passion versie van het gelijknamige nummer van Ayreon. De prachtige zang geeft een extra 'touch' aan dit al zo mooie nummer. Het derde nummer heet 'Pain' en komt oorspronkelijk van het Ayreon-album 'The human equation'. Omdat het origineel enkel door mannen gezongen is en deze versie juist voornamelijk door vrouwen, is het een interessante versie geworden. De single wordt afgesloten met een cover van de populaire band Led Zeppelin, namelijk 'When the levee breaks'. Opnieuw geven de Bovio-zusjes een prachtig staaltje zang weg, samen met de prachtige pianostukken van Alejandro, de waanzinnige gitaarsolo's van Lori, de gitaarpartijen van Arjen en de stevige basis met Davy en Johan.
Deze in totaal 20+ minuten durende single is dus een echte 'must-have' voor de fans van deze enthousiaste band!

Artiesten:







Alejandro Millán (Keyboard)
Arjen Lucassen (Gitaar en achtergrondzang op 3)
Davy Mickers (Drums)
Diana Bovio (Zang op 2, 3 en 4)
Johan van Stratum (Basgitaar)
Lori Linstruth (Gitaar)
Marcela Bovio (Zang en viool)

Illustraties:

Mattias Norén (Voorkant en inlay)